Ieder mens is anders!

 

Een rijopleiding is maatwerk en wordt individueel op de kandidaat afgestemd. Om een juist advies over een rijopleiding te geven biedt Verkeersschool Corporaal BV alle geïnteresseerden een GRATIS PROEFLES*) van 60 minuten aan.

 

Je wordt dan feestelijk thuis afgehaald en krijgt gelijk al je eerste rijles. Na afloop geeft Etienne Corporaal jou je persoonlijk advies, welk lespakket het beste bij jou past. Wij willen dat jij slaagt en na het behalen van het rijbewijs een goede en veilige verkeersdeelnemer wordt.

 

Naast de praktische rijlessen moet je natuurlijk ook de theorie leren en slagen voor het theorieexamen. Hiervoor heeft Verkeersschool Corporaal BV een prima lesmethode. Je leert de theorie het makkelijkst en meest eenvoudig thuis met een moderne cursusmodule via jouw eigen computer, laptop of tablet. Je traint met dezelfde soort vragen die ook door het CBR op het examen gebruikt worden. Zo heb je gelijk al een grote voorsprong. Tijdens de reguliere lessen wordt de theorie telkens aangesproken en kun je alle vragen stellen.

 

Door een goede samenwerking met één van de meest toonaangevende ontwikkelaars van theorielessen kan Verkeersschool Corporaal BV dit theoriepakket aanbieden voor slechts € 49,- 

 

Verkeersschool Corporaal BV

Brusselsestraat 15

6021 EV Budel

Tel. 0495 – 499 995

 

*) Gratis Proefles voor alle leerlingen, die hun rijopleiding bij Verkeersschool Corporaal BV gaan volgen. Indien je na de proefles besluit om toch geen rijlessen bij Verkeersschool Corporaal BV te gaan volgen betaal je € 40,- voor de proefles.

 

Wat kost het?

Bij Verkeersschool Corporaal B.V. houden wij van duidelijkheid. Zo ziet U gelijk op onze site de prijzen en condities. U weet altijd vooraf waar U aan toe bent.

 

Twee belangrijke punten vooraf:

1. Een lesuur heeft bij Verkeersschool Corporaal gewoon 60 minuten.

2. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.  

Prijslijst 2020

 

NIEUW:

In 2020 introduceren wij, naast de losse lessen en de lespakketten nu ook de "10-lessen-kaart". Flexibel, simpel, duidelijk en transparant voor iedereen. Je bent 15% goedkoper uit, dan met losse lessen en de rest bepaal je zelf. 

 

 

Rijlessen per uur, losse lesprijs € 46,-

Tussentijdsetoets € 175,-

Examen € 225,-

Faalangst examen € 335,-

Toeslag voor een spoedopleiding € 160,-

 

10-lessen-kaart: € 391,-

 

Pakket Thorn: 20 lessen + examen € 999,99

Pakket Weert: 35 lessen + tussentijdsetoets + examen € 1.815,-

Pakket Roermond: 40 lessen + tussentijdsetoets + examen € 1.960,-

Pakket Heerlen: 45 lessen + tussentijdsetoets + examen € 2.155,-

Pakket Maastricht: 50 lessen + tussentijdsetoets + examen € 2.350,-

 

De lespakketten kunt U bij Verkeersschool Corporaal ook in termijnen betalen. Voor een betaling in twee termijnen rekenen wij een eenmalige toeslag van € 20,- Voor een betaling in 4 termijnen rekenen wij een eenmalige toeslag van € 45,-  

 

 

Druckversion Druckversion | Sitemap
© 2019 Corporaal Systeme e.K.